Over

Nice to meet you

Feeling Social.

Social media zoals social media bedoeld is. Sociaal, inlevend en persoonlijk. Onze belangrijkste kernwaarde in onze dienstverlening is dan ook CARE. In hoofdletters ja. Want wij geven om jou en jouw doelgroep.

IRene Putting Fotografie

Social Media

Is zeg maar echt ons ding

Irene Putting is oprichter van Feeling Social. Met tien jaar werkervaring in de Marketing & Communicatie, met focus op social media, viel haar iets op: where is the love?

We leven in tijden van kwantiteit over kwaliteit en het enige wat we doen is zenden. Berichten als 'kijk ons eens X doen' of een prachtige selfie met een loze quote eronder, voeren de boventoon.

Wij van Feeling Social denken dat Social Media beheer anders kan. Dat het anders moet.

Wij hebben maar een kernwaarde en dat is CARE. Wij geven om jouw verhaal, om jouw doelgroep en jouw social media.

Wat klanten zeggen

Social Media

Hoe wij het zien

Onderling de verbinding leggen tussen personen, dat was de intentie van social media toen het werd bedacht. Social media heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld naar verschillende platformen waarop men enkel nog lijkt te roepen 'kijk mij/ons nou eens fantastisch zijn'.

Bij Feeling Social doen we het anders. We benaderen Social Media en content creatie vanuit jouw verhaal in combinatie met jouw doelgroep. Waarom ben jij begonnen, wat wil je bereiken en waar wil je naartoe? En jouw doelgroep? Wat willen zij? Spreek je ze, ken je ze, wat vertellen ze online over jou?

Op basis van al die informatie gaan we aan de slag met een social media strategie. De volgende stap is content creatie die aansluit op de antwoorden uit ons onderzoek. We plannen de content in middels een social media kalender en analyseren de statistieken. Zo dragen wij zorg voor kwalitatieve content waardoor jouw online aanwezigheid groeit en je verbinding creƫert met jouw doelgroep.

Social media voor het MKB